Adana'da elektrik akımına kapılan 2  işçi hayatını kaybetti

Adana Merkez Yüreğir ilçesi Yalnızca Mahallesi'nde bakım çalışmasında Şıho Fırat elektrik  akımına kapıldı. Henüz ismi belirlenemeyen bir işçi de akıma kapılan Fırat'ı kurtarmak istedi. oda akıma kapıldı. Şıho Fırat olay yerinde ismi belirlenemeyen şahıs ise kaldırıldığı hastahanede hayatını kaybetti.

Adana'da elektrik akımına kapılan 2  işçi hayatını kaybetti
26 Eylül 2016 Pazartesi 20:16


Adana Merkez Yüreğir ilçesi Yalnızca Mahallesi'nde elektrik direğinde bakım onarım çalışması yapan Şıho Fırat elektrik  akımına kapıldı.
Henüz ismi belirlenemeyen bir işçi de akıma kapılan Fırat'ı kurtarmak istedi. Bu sırada kendisi de akıma kapılan işçi zemine düştü,
Fırat ise elektrik direğinde asılı kaldı. Tarlada çalışan işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, 
Yerdeki işçiyi ilk müdahalenin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma  Hastanesine kaldırdı.
Olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler de  direkte asılı kalan Fırat'ı indirdi. 
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Fırat'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Hastanede tedaviye alınan diğer işçi de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.