8 Aralık 2016 Perşembe Ankara dahil 5 ilde elektrik kesintisi

8 aralık 2016 Perşembe günü Ankara, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'ın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

8 Aralık 2016 Perşembe Ankara dahil 5 ilde elektrik kesintisi
06 Aralık 2016 Salı 09:50

8 Aralık 2016 Perşembe günü 5 ilde elektrik kesintisi uygulanacak. 

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den (EDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'ın bazı bölgelerinde 8 Aralık Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak.

ANKARA

Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

ÇANKIRI

Çerkeş, Merkez ve Orta ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

KARABÜK

Eflani, Eskipazar, Merkez, Safranbolu ve Yenice ilçelerindeki bazı mahallelerinde de 01.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

KASTAMONU

Daday, Merkez ve Taşköprü ilçelerindeki bazı mahallelerde 09.00-18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

ZONGULDAK

Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Kozlu ve Merkez ilçelerinin bazı mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylarla kesintinin saat bilgilerine Başkent EDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesinti Listesi ve Haritası" bölümünden ulaşabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.