TEOG 2. Dönem Türkçe soruları ve cevapları - 26 Nisan 2017

26 Nisan TEOG 2. Dönem Türkçe soru ve cevapları merak ediliyor. Milyonlarca öğrencinin girdiği Türkçe sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? 20 sorunun sorulduğu Türkçe cevaplarına kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

TEOG 2. Dönem Türkçe soruları ve cevapları - 26 Nisan 2017
26 Nisan 2017 Çarşamba 12:30

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) 2. Dönem oturumu başladı. 1 Milyondan fazla öğrenci ilk olarak Türkçe Sınavına girdi. Saat 10.00'da başlayan TEOG Türkçe soru ve cevapları merak ediliyor. Peki TEOG 2. Dönem sınavı Türkçe soruları nasıldı? Sınavdan çıkan binlerce öğrenci sosyal medyada soru ve cevapları tartışıyor. 26 Nisan 2017 TEOG Türkçe Soru ve Cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

TEOG Türkçe Sınavı Nasıldı?

TEOG 2  Dönem Türkçe sınavına giren öğrenciler, soruların geçmiş yıllara göre daha kolay olduğunusöyledi. Özellikle ilk dönem Türkçe sorularına göre daha anlaşılır ve basit soruların sorulduğunu belirten öğrenciler, Matematik sınavının daha zor olduğunu söyledi. 


Teog Türkçe cevapları gün içersinde haberimizden yayınlanacak. Kamu Saati Facebook ve Twitter sayfalarımızı takip ederek soruların cevapları açıklandığı anda haberdar olabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
melih - 7 yıl önce
türkçede gerekçeli olan soruda hata var cevabına 4 diyor ama sorunun kökünde kendisinden önceki cümlenin gerekçesidir diyor sorunun hangisi gerekçedir diye değiştirilmesi lazım.