MEB TEOG tanıtım videosu yayımladı

MEB, TEOG sınav sürecine dair bilgilerin yer aldığı bir video yayımladı. Videoda sınavda nelere dikkat edilmesi anlatılıyor.

MEB TEOG tanıtım videosu yayımladı
18 Kasım 2016 Cuma 13:58

23-24 Kasım'da yapılacak Ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG sınavları iki oturumla gerçekleştirilecek. Milli Eğitim  Bakanlığı, sınavda dikkat edilmesi gerekenler hakkında bir video yayımladı.

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2016-2017 öğretim yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında yapılan merkezi ortak sınavı sürecine ilişkin bilgilerin yer aldığı bir video hazırladı.
 
Öğrenci, öğretmen, veli ve okul müdürlüklerine rehberlik etmesi amacıyla hazırlanan ve 9 dakika süren videoda, sınav sürecinde nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatılıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.