2017 TEOG 2. Dönem Sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise taban puanları 2017

TEOG 2. Dönem sonuçları ne zaman açıklanacak? ! Milyondan fazla öğrencilerin girdiği TEOG 2. Dönem Sınavları sona erdi. Öğrenciler, sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. TEOG sonuçları ve tercih işlemleri ile lise taban puanlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 TEOG 2. Dönem Sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise taban puanları 2017
07 Mayıs 2017 Pazar 17:25

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı 2. Dönem oturumuları bugün yapılan sınavlar sonrasında sona erdi. 1 milyondan fazla ortaokul 8. sınıf öğrencisi Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Fen Bilimleri ile T.C İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük sınavlarına girdi. Sınavdan çıkan öğrenciler puan hesabı ve sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 

TEOG 2. Dönem Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde 1 milyondan fazla öğrenci Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Yabancı Dil ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden sınava girdi. Öğrenciler bu derslerden aldıkları puanla lise tercihinde bulunacak. Sınavların ardından öğrenciler TEOG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) çalışma takvimine göre, TEOG sınav sonuçları Haziran ayında açıklanacak. Sınavların Haziran ayının hangi gününde açıklanacağı ise henüz açıklanmış değil. Sonuçların açıklanması ile ibirlikte öğrenciler tercih sürecine girecek. Aşağıdaki bağlantıdan 81 ilin TEOG taban puanlarına ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selin - 7 yıl önce
çok güzel bir açıklama olmuş yazı için teşekkürler.