Twitter dünya genelinde çöktü!

Popüler sosyal medya hesabı Twitter, dünya genelinde servis dışı kaldı. Son günlerde Türkiye genelinde yaşanan internet bağlantısı sorunundan bağımsız olarak teknik bir sorun nedeniyle Twitter'a erişimde sorun yaşandı.

Twitter dünya genelinde çöktü!
07 Kasım 2016 Pazartesi 10:21

Twitter bu sabah saatlerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşandı. Sabah saatlerinde Twitter'a girmeye çalışan kullanıcılar zaman zaman erişim sağlayamadı.

Twitter sabah saatlerinde dünya genelinde 4 dakika servis dışı kaldı. Teknik sorun nedeniyle dünya genelinde Twitter'a erişimde sorun yaşandı. Twitter'a web üzerinden veya uygulama üzerinden girmeye çalışan kullanıcılar zaman zaman siteye erişim sağlayamadı.

Twitter 09:15 sularında eski haline dönerken, kullanıcılar zaman zaman tweet'lerine fotoğraf yüklemekte güçlük yaşıyor.

TweetDeck de gitti!

Twiiter'da yaşanan sorun TweetDeck'i de etkiledi. Twitter'da önceden yaşanan sorunlarda TweetDeck hala çalışmaya devam ediyordu. Fakat bu kez yaşanan sorunda TweetDeck ile de erişim sağlanamadı.

Yaşanan sorunun ardından Twitter'da çeviri yapma özelliği çalışmıyor. Bunun dışında Twitter'ın bazı özelliklerinin de henüz çalışmadığı belirtiliyor.

Twitter'daki bu kesintisini önceki kesintilerle bağlantısı yok. 

İnternette son birkaç gündür erişim sıkıntısı ve hız problemi yaşanıyor. Türkiye'deki kullanıcılar, Cuma gününden bu yana WhatsApp, Facebook, Twitter ve YouTube gibi platformlara erişmekte zorluk yaşıyor.

Twitter'da yaşanan bu sıkıntının Türkiye ile alakalı olmadığı ve dünya çapında yaşandığı ifade ediliyor.


Etiketler; #twitter
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.