spotify cd kalitesinde ses için kolları sıvadı

Spotify yakın bir zaman içerisinde cd'den dinlercesine kaliteli ses kalitesine geçiş yapacaklarını bildirmişti.Bu haberle beraber kullanıcı sayısını 50 milyonun üzerine çıkaran Spotify, rakipleri olan Apple Music ve Tidal şirketlerine büyük bir fark atmış oldu.

spotify cd kalitesinde ses için kolları sıvadı
03 Mart 2017 Cuma 17:33

Spotify, genellikle telefonlarda kullanılan bir müzik uygulaması olsada bilgisayar üzerinden de müzik dinlemenizi sağlayan çok kullanışlı bir program.Menşei İsveç olan programı kullanmak çok kolay.Yapmanız gereken tek şey uygulamayı telefonunuza indirmek ve kayıt olmak.Ancak preium üye olmak için aylık belli bir miktar ücret ödemeniz gerekiyor.Premium özellik istediğiniz şarkıdan başlama olanağı sunuyor.Bu ücret şimdilik 15 lira.

Söz konusu program şu sıralar rakipleri ile arasını bir hayli açmış durumda.Spotify'ın kulanıcı sayısı 50,Apple Music'in 20 ve Jay-Z'nin sahip olduğu müzik şirketinin ise 3 milyon kulanıcısı var.

Bunun nedeni Spotify'ın yakın bir zamanda geçeceği yüksek kaliteli ses teknolojisi.Spotify zaten müzik severlerin en çok tercih ettiği programdı ama bu haberle beraber kullanıcı sayısı büyük bir hızla artmaya başladı.Ancak kötü haber şu ki bu teknolojinin gelmesi ile fiyatlarda 10 dolarlık bir oynama olacağı belirtiliyor.Spotify'ın bu hamlesi hiç kuşkusuz yüksek kaliteli müzik arayanları kendine çekecektir.Ancak genel kullanıcı kitlesini nasıl etkileyeceği önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.