Samsung Galaxy S7 Ön Siparişleriyle Rekor Kırdı

Samsung'un bu yıl çıkaracağı Galaxy S7'nin ön sipariş grafikleri görenleri şaşırtıyor. Galaxy S7 tüm zamanların en çok satan akıllı telefonu olabilir.

Samsung Galaxy S7 Ön Siparişleriyle Rekor Kırdı
17 Mart 2016 Perşembe 18:19

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S7 bugün saat 13.00 itibariyle jd.com’un verilerine göre 10 milyon ön sipariş aldı. Bu rakam gelmiş geçmiş en yüksek ön sipariş sayısı. Özellikle Güney Kore, Çin ve ABD’den yoğun talepler alınmakta. JD’nin tahminine göre Galaxy S7 150 milyon adet satılabilir, ki bu rakam kimilerine göre fazlasıyla garanti.

Galaxy S7 ülkemizde tahminen 2.800 TL civarında bir fiyata sahip olacak. Beraberinde çıkarılacak Galaxy S7 Edge modeli ise 3.700 TL dolaylarında satılacak. Son derece yüksek fiyatlarla satılıyor ancak Samsung’un akıllı telefon satış grafiği incelendiğinde daimi bir yükseliş görülmekte.

Ön Sipariş Sayısının 20 Milyonu Aşması Bekleniyor

Samsung Galaxy S7’nin Mayıs ayı sonuna dek ön sipariş sayısının 20 milyonu aşması beklenmekte. Rakamın 13 milyonu Çin, 2 milyonu Güney Kore ve diğer Asya ülkeleri, 5.5 milyon civarı ise Hindistan’da satılacak. Kalan ülkeler içinse bir 10 milyonluk satış bekleniyor. Eğer tahminler doğru çıkarsa Galaxy S7 gelmiş geçmiş en çok satan telefonlar arasında tepeye yerleşebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah akıl fikir versin inşallah.