Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak?

Samsung'un sevilen telefon serisinin son telefonu S7'nin çıkış tarihi belli oldu. Peki Galaxy S7 ne zaman çıkacak? Galaxy S 7'nin çıkış tarihi ne zaman?

Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak?
01 Şubat 2016 Pazartesi 11:33

Her sene bir Note bir de S serisi çıkaran Samsung firmasının bir sır gibi sakladığı Galaxy S7 telefonunun çıkış tarihi basına sızdırıldı. 

Samsung'un kendi sayfası üzerinden #TheNextGalaxy etiketiyle yayımladığı bir videoda S 7'nin 21 Şubat'ta tanıtılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca bu videoya göre Samsung'un diğer bir telefonu olan Galaxy S7 Edge'yi tanıtacağı da düşünülüyor. 

Samsung’un heyecanla beklenen (ya da beklenmeyen) S7 serisinin çıkış tarihi sızdırıldı. Aslında buna çıkış tarihi değil de tanıtım tarihi demek daha doğru olabilir.

Yine teknoloji uzmanlarının yorumlarına göre S7 Avrupa ve Amerika pazarında 11 Mart 2016'dan itibaren satılmaya başlanacak. Bu tarihten hareketle yorum yapan teknoloji uzmanları Samsung Galaxy S7 telefonunun ülkemizde de mart ayı içinde satışa sunulacağını bildirdi.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge özellikleri

Snapdragon 820 veya Exynos 8890 işlemcisinden güç alacağı belirtilen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in 2560×1440 piksel çözünürlüklü 5,1 inç Super AMOLED ekran, 4 GB RAM, 32/64 GB hafıza (200 GB’a kadar microSD ile), F/1.7 diyaframlı 12 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera gibi özelliklere sahip olacakları konuşuluyor. Galaxy S7’nin 3.000 mAh, Galaxy S7 Edge’in 3.600 mAh kapasiteli batarya taşıyacağı da sızan bilgiler arasında.

Samsung'un yayımladığı o video

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.