Metin2 Pvp Eşya Çalınması

Metin2 Pvp Eşya Çalınması

Metin2 Pvp Eşya Çalınması
16 Eylül 2016 Cuma 15:03


Oyunlardaki hatalar her zaman oyuncular tarafından fark edilir ve en son kurucuya söylenir ki bu durumdan canı yananların sesi yükselince GM olaya müdahale eder ve hata düzeltilir . Eşya çalınma olayı da buradan çıkar . Oyuncular ticaret panelinde yaptıkları işlemler ile oyun açığı nedeni ile ticarette bulunan eşyaları çalabiliyordu ki bu durum artık hızlı ticaret sistemi ile bazı metin2 pvp adreslerinde engellendi . Yapılan engelleme sayesinde açık açık eşyaları çaldırmak istemeyen birisinin eşyaları metin2 pvp içerisinde güvende olacaktır . Bu durumda metin2 pvp oyunlarında her zaman güvenlik konusunda problem yaşanabilir ancak problemlere de çözüm bulunabilir .
Metin2 Pvp Serverlerde Tanınmak
Oyuncuların ticaret yaparken  güven konusunda çok dikkatli davrandıklarını ve adını lekelemeyecek olan kişilerden alışveriş yapabileceğini düşünüyor . Yani tanıdık bir kişi haline gelen dükkan sahibi kolayca ticaret yapabilir . Bildiğiniz üzere metin2 pvp serverler de ticaret yapmak isteyenler bir dükkan kurabilir ve ismi de olacaktır .Bu durumda kullanılan ismin bir sonraki ticaret zamanında da kullanılması bir süre sonra marka olması ortaya çıkıyor . Tanınan bir ticaret yapan kişi rahatlıkla eşyası çok iyi olmasa da diğer iyi eşyalara sahip olanlardan şüphe duyulabilir .Bu gibi küçük detaylar büyük kararların yönünü değiştirebilir . Tanınmak isteyenler ticaret ile de zengin oluyor .
Pvp Serverler  Artı Basmanın Faydası
Eşyaların bir seviyesi var ve bu seviyeler her artmasında büyük avantajlar sağlanabiliyor . En son seviye olarak +9 olarak kalıyor ki her eşyayı +9 yapmak hiç de kolay olmayacaktır . Her bir seviye bir sonrakinden daha zor oluyor . Ancak + basılmış bir silah veya kalkan ticaret aracılığı ile satılmak istenirse + basma işlemlerinde kullanılan paranın iki katını yazarak hem parasını hem karını ortaya çıkaracaktır . Bu şekilde artı basmak her zaman karlı çıkmanızı sağlarken ticarette olsun savaşlarda olsun faydasını göreceksinizdir .Bu gibi detaylara dikkat ederseniz pvp serverler içerisinde yükselmek kolay olacaktır .
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.