Meteoroloji örgütünden tahmin değişikliği!

Meteoroloji örgütü yeniden tahmin değiştirdi,Meteoroloji örgütünün yeni tahminleri ise şaşırtıcı oldu.

Meteoroloji örgütünden tahmin değişikliği!
23 Ocak 2016 Cumartesi 20:01

Meteoroloji örgütü yeniden tahmin değiştirdi,Meteoroloji örgütünün yeni tahminleri ise şaşırtıcı oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde hafta sonu ve gelecek haftanın ilk yarısında aşırı soğuk havanın etkili olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışlarının beklendiği bildirildi. Açıklamada ayrıca hissedilir derecede sıcaklık düşüşleriyle birlikte iç kesimlerde yer yer -15 derecenin altı, Karadeniz sahil kesiminde ve Marmara’da -3 derece altı, Akdeniz ve Ege sahil kesiminde 0 derece ve altı hava sıcaklıklarının görülmesinin beklendiği belirtildi. 

TAHMİN DEĞİŞTİRDİ

Meteoroloji, internet sitesinde İstanbul için olan tahminini değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde, 26 Ocak Salı günü de dahil olmak üzere 4 gün boyunca sağanak kar yağışı olacağı duyrulmuştu. Ancak meteoroloji bugün tahminini değiştirerek 24 Ocak Pazar günü hafif kar yağışı olacağını ve Pazartesi gününden itibaren karın İstanbul'u terk edeceğini gösteren tabloyu paylaştı. 


Etiketler; #Meteoroloji
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.