iPhone iOS 9.2 güncellemesi ile beraber neler getirdi?

iPhone iOS 9.2 güncellemesi sayesinde neler getirdi neler?=

iPhone iOS 9.2 güncellemesi ile beraber neler getirdi?
23 Ocak 2016 Cumartesi 20:27

iPhone iOS 9.2 güncellemesi sayesinde neler getirdi neler?= 

İOS 9.2 güncellemesi ne zaman çıkacak? Apple, geliştiriciler için yeni güncellemesi iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı.iOS 9.2 Beta 1 nasıl kullanılacak? Hangi cihazlarda kullanılabilecek?  iPhone İOS 9.2 güncellemesi  ile gelen yenilikler neler olacak? İOS 9.2 güncellemesi detayları haberimizde...

Apple, geliştiriciler için yeni güncellemesi iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı. iOS 9.2 Beta 1 nasıl kullanılacak?

iOS 9.1’de herhangi bir hata ortaya çıkmaması sebebiyle sıradaki güncellemenin iOS 9.1.1 değil, iOS 9.2 olması bekleniyor. Apple, UDID kaydı bulunan geliştiricilere iOS 9.2 Beta sürümünü yayınladı. Ancak bu sürümde majör olarak tabir edilen sadece bir özellik dikkat çekiyor.

Uzun süredir Beta testleri devam eden iOS 9.1 güncellemesinin nihayet Final sürümü ile karşımıza çıkan Apple, bugün geliştiriciler için yeni güncelleme olan iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı. Bu güncelleme ile sistemde yaşanan bazı hataların giderilmesinin yanında performans iyileştirmeleri de yapılıyor. 


Etiketler; #iPhone iOS 9.2
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.