Huawei-P9 rekor kırmaya hazır

Huawei-P9 modellerinin yeni nesil rekorlar kırabilecek olduğu belirtildi.

Huawei-P9 rekor kırmaya hazır
16 Ocak 2016 Cumartesi 19:08

Huawei-P9 modellerinin yeni nesil rekorlar kırabilecek olduğu belirtildi.

Çin menşeili Huawei tasarımlarında özellikle P9 serisinde radikal bir değişime gittiği yönünde kuvvetli sinyaller veriyor. Öyle ki P9 serisinde ilk defa son dönem moda haline gelen ve olmazsa olmazlardan parmak izi sensörünü üzerinde barındıracak. Bu parmak izi sensörünün yerini ise home tuşunun altı olarak vurgulanıyor. Ayrıca arka tarafta tek kamera yerine çift kamera eklenmiş olarak gelecek.

Bu günlerde ise öncekilerden farklı bir bilgi yayınlandı. 5.2 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak Huawei P9’un Geekbench performans testi sonucu ortaya çıkıverdi. Android 6.0 işletim sistemi ile 4GB RAM’i üzerinde barındıran akıllı telefon, Mate 8’de olduğu gibi en güncel ARM mimari tasarımına (Cortex-A72) sahip Kirin 950 işlemcisiyle güçlendirilmiş olacak. Bahse konu işlemci ise 2.3GHz frekans hızlarına ulaşan, toplamda ise sekiz çekirdekten (dört adet Cortex-A72, dört adet Cortex-A53) oluşmakta. 


Etiketler; #Huawei-P9
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.