Hawking'ten İlginç Olasılıklar

Stephen Hawking yine ilginç açıklamalarıyla dünya gündemine yerleşti.

Hawking'ten İlginç Olasılıklar
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking uzay, tanrı, dünya ve olasılıklar hakkında konuştu. Stephen Hawking'e göre dünya göçebe uzaylıların işgali ile yok olabilir. 

Hürriyet Gazetesi'nin Spain’s El Paris'in Hawking röportajına dayandırarak verdiği haberine göre ünlü fizikçi dünya dışı varlıkların insanlığın sonunu getirebileceğini, bu durumun da tanrı algısına aykırı olduğunu söyledi. Hawking röportajında insanlığın kendi sonunu getirecek adımlar attığını söyleyerek uzaylılar olmasa bile kendi kendimizi bitirdiğimiz gerçeğini görmemiz gerektiğini söyledi.

Yeni bir dünyaya ihtiyaç olduğunu dile getiren Hawking bu kapsamda Mars'ta yapılan çalışmaları önemsediğini ifade etti. Dünyanın "göçebe" uzaylılar tarafından işgal edilme olasılığı bulunduğunu söyleyen popüler fizikçi bu alanda bir kanıt bulunmadığını ancak olasılıkların da önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: Hürriyet


Etiketler; #Stephen Hawking
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.