Facebook ve sosyal medya için yeni bir platform: andronova.net

Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarının hayatımıza girmesiyle bu anlamda sıkı bir teknik destek arayışımız arttı. Peki Facebook ve diğer sosyal medya platformları için gerekli desteği nasıl alabiliriz? İşte detaylar...

Facebook ve sosyal medya için yeni bir platform: andronova.net
23 Mayıs 2016 Pazartesi 22:56

Türkiye'de son 10 yılda teknoloji alanında ciddi değişimler yaşandı. Özellikle internet bağlantı hızının artması ve internetin ucuzlaması her yaş grubundan insanı internetle tanıştırdı. Bununla birlikte Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarının hayatımıza girmesiyle hem bu mecralardaki faaliyetlerimiz arttı hem de bu mecralarla ilgili teknik destek ihtiyacımız arttı. 

İnternet bir yandan hayatımızı kolaylaştırırken öte yandan da bize birtakım zorlukları yaşatıyor. Özellikle internetle geç tanışan orta yaş grubu bu anlamda ciddi sorunlar yaşıyor. İşte tam da bu noktada bu sorunları aşmak için sizlere mükemmel bir hizmet sunan Andronova.net ile tanıştıracağız. Sosyal medya ile ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlara pratik çözümler sunmak isteyen andronova.net özellikle Facebook konusunda sunduğu desteklerle adından sıkça söz ettiriyor. 

Siz değerli okurlarımız için andronova.net kurucularıyla yaptığımız mini röportajımızda bu sistemi kullananlara ne gibi çözümler sunduklarını sorduk. 

Bizler, Türk internet, sosyal medya kullanıcılarına destek verme amacıyla bu platformu açtık. Özellikle Facebook'u kullanan, Facebook'ta teknik destek sorunu yaşayan, ulaşabileceği birilerini bulamayan insanlar için bu platformu açtık. Platgformu açtığımız günlerden bu yana özellikle Facebook müşteri hizmetleri konusunda kullanıcılarımızın bu sorunlarını çözmeye çalıştık. Facebook müşteri hizmetlerinin numarası kaç, Facebook çağrı merkezi var mı şeklinde bize yöneltilen sorulara inanılmaz bir sabırla cevap vermeye çalıştık. Facebook'u nasıl ararım, Facebook'la ilgili sorunlarımı kime iletirim diyen ziyaretçilerimiz için kaliteli, okunabilir, uzun soluklu yardım sağlayan içerikler oluşturmaya çalıştık.

Facebook destek hattı numarası arayan müşterilerimizin her türlü sorununu çözmeye çalıştık. Kullanıcıların virüs, hesap açma ve kapatma, şifre unutma, Facebook çalınan hesabı şikayet etme, Facebook giriş sorunu, Facebook kullanıcı sorunları gibi temel sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık.

Siz de sosyal medya hesaplarınızla, Twitter, Google Plus, Pinterest veya Facebook ile ilgili tüm sorunlarınızda andronova.net 'i tercih edebilirsiniz. Sizlere bu anlamda her daim yardımcı olmaya hazırız. Özellikle sosyal medya hesaplarımız üzerinden takipçilerimizle her daim karşılıklı etkileşim halinde olarak onların isteklerini hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz.


Etiketler; #facebook
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.