Whatsapp kullananlar dikkat!

WhatsApp kullanıcıların lokasyon bilgilerini paylaşacak. Son günlerde yeni güncellemeleriyle sıkça adından söz ettiren WhatsApp'ın yeni özelliği ile kullanıcıların lokasyon bilgilerini paylaşacağı ortaya çıktı.

Whatsapp kullananlar dikkat!
02 Şubat 2017 Perşembe 13:33

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Milyonlarca kullanıcıya sahip uygulama WhatsApp tarafından kullanıcıların lokasyon bilgilerinin paylaşılacağı ortaya çıktı. Söz konusu güncelleme, beta testleriyle ortaya çıktı. 

WhatsApp'a getirilen yeni güncelleme sayesinde artık uygulama üzerinden mesajlaşan kişiler, birbirlerinin konumlarını görebilecek. 

Lokasyon bildirme özelliği henüz platforma gelmedi ancak yapılacak güncelleme ile söz konusu özelliğin getirileceği ortaya çıktı. Söz konusu sızıntı, WhatsApp'ın beta testinde bu özelliği test etmesi ile resmiyet kazanmış gibi oldu.

Beta test sonuçlarına göre, söz konusu özellik iOS ve Android'e birbirine yakın zamanlarda gelecek. Bu da pek çok kişiyi zor durumda bırakacağından, kullanıcıların çoğu şimdiden bu durumdan rahatsız. Bazı kullanıcılar bu özelliğin iyi olabileceği fikrindeyken, bazı kullanıcılar bu özelliğin sıkıntı oluşturabileceği görüşünü paylaşıyor. Özellikle aileler, çocuklarının konumlarından haberdar olma fikrine sıcak bakıyor. Ancak gençler bunu istemiyor.

Sosyal medya üzerinden bunlar tartışıla dursun, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Lokasyon bilgilendirme özelliğinin ne zaman geleceği ise büyük merak konusu. 

Siz siz olun, 'beyaz' da olsa yalandan kaçının...


Etiketler; #WhatsApp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.