Canlı TV’de TV8 Keyfi

Canlı TV’de TV8 Keyfi
20 Mayıs 2017 Cumartesi 03:03

Ülkemizin en çok izlenen televizyon kanallarından biri de TV8. Bu kanalı izlenilir kılan özelliği de, yayın kalitesi ve içerdiği programlardır elbette. Sıradan ve kötü bir yayın kalitesinden ziyade, üst düzey kaliteye sahip olan kanal; izlerken siz değerli izleyicilerin herhangi bir sorunla karşılaşmaması için ne gerekiyorsa yapıyor. Teknolojinin getirdiği tüm imkânlardan yararlanarak kaliteden ödün vermeyen kanal, sunduğu programlar ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Peki TV8’de hangi programlar var ki, bu kadar ilgi çekiyor?

TV8 Programları

Dış ülkelerde bir kanalın izlenmesi için daha çok bilimsel, kültürel ve sanatsal yayınlar yapılması gerekiyor. Çünkü onlar bilim, kültür ve sanat ile daha çok ilgileniyorlar. Fakat bizim ülkemiz maalesef ki böyle değil. Ve bu herkes tarafından bilinen bir geçek! Bizim ülkemizde ise bir kanalı çekici kılan özellik; o kanalda modadan bahsedilmesi, farklı yarışmalar düzenlenilmesi, aşk konulu filmler ve diziler gösterilmesi oluyor. Peki TV8 bu anlamda seyircilere neler sunuyor?

TV8 kanalı, kendisini “Türkiye’nin eğlence kanalı.” olarak adlandırıyor. Kanal gerçekten de sıkıcı programlardan ziyade, eğlenceye yönelik programlar sunuyor ekran başındakilere… Yani tam olarak ülkemizin bakış açısına, keyif aldığı alanlara yönelik olarak çalışmalar yapıyor. Örneğin;ülkemizde en çok izlenilen, en çok keyif alınan yarışma programlarından biri olan “Survivor”, akışı içerisinde yer alıyor. Ciddi anlamda izleyicisi olan bu yarışma programında, zaman zaman format değişikliği yapılsa da ilk günden beri kalitesini koruyor ve kendisini izlettirmeyi başarıyor. Ülkedeki yerleşim yerlerinden tamamen uzakta yapılan yarışmada, yarışmacılar ara ara verilen ödüller için ve sonundaki büyük para ödülü için yarışıyorlar. Üstelik çok zorlu şartlar altında… Eleme yöntemi olduğu için de, bütün yarışmacılar arasından en sona kalmaya çalışıyorlar. Ayrıca bu program sadece ülkemizde değil, dünya üzerinde de birçok ülkede yapılan bir programdır. Dolayısıyla, dünya genelinde ilgi çeken bir yarışmayı ülkemizde de yayınlayan kanal, zekice bir iş yapmış oluyor aslında.

“İşte Benim Stilim” adlı program da, yine bu kanalda yayınlanan ve izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarabilen diğer bir yarışma programı. Bu program; modaya ilgisi olan ve eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bir yarışma programı ve aynı zamanda kişilere farklı fikirler vermesiyle de sevilen bir program.

“O Ses Türkiye”, “O Ses Çocuklar” ve “Yetenek Sizsiniz” adlı programlar ise; Tv8’in ülke genelinde fazlasıyla izleyici çeken diğer yarışma programları.

Eğlenceli yarışmalar dışında genel anlamda “program” olarak nitelendirilebilecek “3 Adam”, “Oynat Bakalım” gibi yayınlar da kanalın kalitesini ortaya koyan yayınlardır. Ayrıca yemek programı bakımından da geri kalmayan kanal, “Arda’nın Mutfağı” ile izleyicilere enfes tarifler veriyor.

TV8 Canlı Olarak Nasıl İzlenilir?

Siz de bu kanalın eğlenceli dünyasına göz atmak ve keyifli vakit geçirmek isterseniz,adresini ziyaret edebilirsiniz. Buradan TV8 canlı izle seçeneğiyle, kanalı izleyebilir, programlar hakkında yorum da yapabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.