Candy Crush Saga rekor fiyata satıldı

Dünyaca ünlü şeker patlatma oyunu Candy Crush Saga rekor bir fiyat ile Activision Blizzard tarafından toplam 5.9 milyar dolar fiyat karşılığında satın alındı.

Candy Crush Saga rekor fiyata satıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dünyaca ünlü şeker patlatma oyunu Candy Crush Saga rekor bir fiyat ile Activision Blizzard tarafından toplam 5.9 milyar dolar fiyat karşılığında satın alındı.

Dünyaca ünlü oyun şirketi Activision Blizzard geçen yılki oyun satışlarından 4,4 milyar dolar gelir elde etti. Şirketin oyun satımlarından net kârı 835 milyon doları buldu.

Candy Crush Saga oyunu mobil cihazlarda en çok indirilen oyunların arasında yer alıyor. Facebook kullanıcılarının bir çoğunun oynadığı oyun olarak bilinen Candy Crush oyununun satış maliyeti dudak uçuklattı. 

İki tane boğaz köprüsünün yapılacağı fiyat teklifini sunan Activision Blizzard oyun şirketi, Candy Crush Saga oyununu satın aldıktan sonra oyunda nasıl bir yenilik getirecek merakla bekleniyor. 

Hemen Hemen her yerde adı geçen Candy Crush Saga oyununun kadınlar tarafından çok olduğu belirtildi. Oyun oynayanların yaklaşık yüzde 60'nın bayan olduğu bu oyunda gelen yenilikler ne olacağı merak konusu oldu.  Activision Blizzard şirketi yaptığı oyunlarla oyunseverlerin beğenisi kazanmış bir şirket olarak biliniyor. Şirketin en ünlü oyunları Call of Duty, Warcraft, Diablo, StarCraft, Destiny. Şirket Candy Crush Saga oyununda ne gibi yeniliklere gidecek.

 

 


Etiketler; #Candy Crush Saga
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.