Bulut teknolojide Türk firmaya ödül

ODTÜ Teknokent\'te faaliyet gösteren Türk yazılım firması Sisoft Oracle Üstünlük Ödülü aldı.

Bulut teknolojide Türk firmaya ödül
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Teknokent'te faaliyet gösteren Türk yazılım firması Sisoft bulut teknoloji alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle Oracle tarafından "Yılın ISV Bulut Partneri" ödülüne layık görüldü. Bu alanda Sisoft firmasına "Üstünlük Ödülü" verildi.

Sisoft Genel Müdürü tarafından Anadolu Ajansı'na yapılan açıklamada 1998 yılından beri bu alanda çalışma yürttüklerini, sağlık sektöründe yaptıkları çalışmalarla bu alanda ödüle layık görüldükleri belirtildi.

Sisohbys adını verdikleri hastane yönetim sistemiyle dünya çapında bir çok ülkenin sağlık otoriteleri tarafından tercih edildiklerini belirten Sisoft Genel Müdürü Ömer Siso bu alanda iyi bir başarı elde ettiklerini kaydetti.

Siso, "Teknoloji olarak her platformda çalışma özelliğine sahip olan ürünümüzün en büyük avantajı, merkezi olarak birden fazla sağlık tesisini tek bir merkezden yönetebilmesi" dedi

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.