Apple Kendi 2016’sını Anlattı

Apple dün akşam düzenlediği etkinlikte bu yıl çıkaracağı cihaz ve uygulamaların ön tanıtımını gerçekleştirdi.

Apple Kendi 2016’sını Anlattı
22 Mart 2016 Salı 18:32

Apple dün akşam 19.00’da düzenlediği etkinlikte bu yılki hedeflerini, cihazlarını hangi yönde geliştireceğini ve iOS 9.3’ü anlattı. Dünyanın her yerinden teknoloji takipçilerinin ve şirketlerinin katıldığı etkinlik yaklaşık 3 saat 40 dakika sürdü.

Etkinlikte iPhone SE isimli yeni akıllı telefon modeli de tanıtıldı. SE’nin anlamı Special Edition, yani Özel Üretim. Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla bu ismi fazlasıyla hak eden bir cihaz geliyor. RAM bellek, depolama alanı gibi teknik detaylar belirtilmedi ancak cihazın bugüne kadarki en iyi iPhone olması bekleniyor. Ki Apple’ın kendine güveni de bu sanrıları doğrular nitelikte. Mayıs, Haziran aylarında cihaz satışa çıkarılacak ve 110 ülkeye dağıtılacak.

Ayrıca yeni iPad Pro modeli tanıtıldı. iPad Pro’da USB soketi, flaş, SD kart okuyucu, Retina Flash ekran gibi özellikler bulunacak. 9.3 inç genişliğindeki ekranın 2k çözünürlükte olacağı sanılıyor.

Etkinliğin kalan kısmında iOS’a getirilecek uygulamalar tanıtıldı ve etkinlik sona erdirildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.