2016'nın en popüler akıllı telefonları belirlendi

2016'nın ilk yarısında popüler olan akıllı telefonlar belirlendi. Dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon benchmark testi Antutu’nun verilerine göre akıllı telefonda popülerliğin büyük bölümünü Samsung üstlendi.

2016'nın en popüler akıllı telefonları belirlendi
11 Temmuz 2016 Pazartesi 13:03

2016'nın ilk yarısında popüler olan akıllı telefonlar belirlendi. Akıllı telefon ile ilgili açıklanan satış verilerine göre teknoloji devi Samsung büyük bir farkla ön planda bulunurken Çin'in Meizu ve Xiaomi markalarıda bu listede yer almayı başardı.

Dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon benchmark testi Antutu’nun verilerine göre ilk yarıda akıllı telefonda en çok Galaxy Note5’in popüler olurken ikinci sırada Galaxy S6, üçüncü ise Galaxy S6 edge yerleşti. Galaxy S7 ise kendisine ancak 4. ve 6. sırada yer buldu. 




Kaynak: Log

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.