Türkiye, Cebelitarık maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Türkiye, Cebelitarık maçı hangi kanalda? Saat kaçta?Türkiye, Cebelitarık maçı hangi kanalda? Saat kaçta? A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9. maçında bugün Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye, Cebelitarık maçı hangi kanalda? Saat kaçta?
Admin
Admin
13 Kasım 2021 Cumartesi 09:04

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde heyecan Türkiye, Cebelitarık maçı ile devam edecek.

Müsabakada, Ukrayna Futbol Federasyonundan hakem Serhiy Boiko düdük çalacak.

TÜRKİYE - CEBELİTARIK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Türkiye - Cebelitarık maçı 13 Kasım Cumartesi günü yani bugün saat 20:00'de TRT 1, TRT Radyo 1, TRT İZLE ve trtspor.com.tr'den canlı yayınlanacak.

MİLLİ TAKIMIMIZIN MUHTEMEL 11'i
Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Orkun Kökçü, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Serdar Dursun, Burak Yılmaz

Milliler, Cebelitarık mücadelesiyle 2021 yılındaki 15. maçına çıkacak.

Bu yıl oynadığı 14 maçta 6 galibiyet alan milli takım, 4 beraberlik ve 4 de yenilgi yaşadı. Bu karşılaşmalarda 24 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde de 24 gol gördü.

(Milli Gazete)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.