Partizan - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Sırp temsilcisi Partizan ile karşılaşacak. Partizan  - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Partizan - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?
21 Mayıs 2018 Pazartesi 21:01

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Sırp temsilcisi Partizan ile karşılaşacak. Partizan  - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş - Partizan maçı şifresiz yayınlanacak mı? şeklindeki sorularınıza en detaylı yanıtları veriyoruz.

Son dönemde temsilcilerimizin oynadığı Avrupa Kupaları maçlarının canlı yayını konusunda sıkıntılar yaşanmaya başladı. Lask Linz maçı yine Beşiktaş’ın son anda TRT 1 kanalından yayınlanmıştı. Partizan - Beşiktaş maçı hangi kanalda? şeklinde arayan taraftarlar için rehber niteliğinde bir haber hazırladık.

Partizan - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

23 Ağustos 2018 Perşembe gecesi oynanacak Partizan - Beşiktaş maçını yayınlayacak kanal henüz netlik kazanmadı. Beşiktaş’ın eşleşmedeki ilk karşılaşmasını BeIN Sports 1 kanalının şifreli olarak yayınlaması bekleniyor. BeIN Sports 1 kanalının canlı yayın yapmaması durumunda ise TRT 1 kanalından mücadele canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Eşleşmenin İstanbul ayağındaki mücadele ise 30 Ağustos 2018 Perşembe günü Vodafone Park Stadyumu’nda oynanacak.

Temsilcimiz Beşiktaş, önceki turlarda B36 Torshavn ve LASK Linz takımlarını elemeyi başarmıştı. Partizan karşısında siyah beyazlıların turu geçmesi durumunda, UEFA Avrupa Ligi gruplarında yoluna devam edecek.

Favori Beşiktaş

Partizan - Beşiktaş mücadelesi için İddaa oranları belli oldu. Temsilcimiz Beşiktaş’ın galibiyet oranı 1.95 olurken, beraberlik 3.20 ve ev sahibinin kazanmasına 2.70 oran açıldı. İddaa bülteninde 598 kodla yer alan mücadele tek maç şeklinde oynanabilecek. Ayrıca Avrupa’da yayın yapan Grandbetting gibi şirketler de Beşiktaş’ı Sırp temsilcisi karşısında favori gösterdi. Lisk karşısında Alvaro Negredo'nun son dakika golüyle kazanan Karakartal, Süper Lig'de hafta sonu mesaisinde Erzurumspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönmesini bildi. Oyuna sonradan dahil olan İspanyal forvet, gollerine Süper Lig'de de devam etti. 

Beşiktaş bir adım önde

Bir önceki turda Lask Linz deplasmanında uzatma dakikalarında bulduğu gol ile tur atlamayı başaran Beşiktaş bu kez daha zorlu bir deplasmanda Partizan ile karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlılar hafta sonunda Erzurum deplasmanında kabus gibi bir ilk yarı geçirdikten sonra maçın 2.yarısında bulduğu goller ile maçı kazanmayı başardı. Fakat genel tabloda bu sezon şu ana kadar taraftarların memnun edebildiklerini söylemek güç. Kırmızı kart cezalısı olan Negredo bu maçta olmayacak. İspanyol oyuncunun transfer görüşmeleri yaptığı ve takımdan ayrılabileceği de konuşuluyor. Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ın ilerleyen zamanlarda şimdiye göre çok daha kaliteli bir kadro kurabileceğini ve elemelerde takılmaması halinde grup aşamasında iyi işler yapabileceğini düşünüyoruz. Grandbetting giriş ve diğer bahis firmalarından bu karşılaşmaya tek maç olarak kupon yapabilirsiniz.

Sırbistan temsilcisi Partizan ise 3 ön eleme oynayarak buraya kadar geldi. Oynadıkları 6 maçın 5 tanesinden galibiyet 1 tanesinden beraberlik çıkardılar. Özellikle kendi evlerinde oldukça iyi oynadıklarını ve kolay kaybetmediklerini söyleyebilirim.

Taraflar daha önce 2014-2015 Avrupa Ligi grup aşamasında karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş 2 maçı da kazanmayı başarmıştı. Bu kez şartlar biraz daha ortada gözüküyor. Maçın seyircisiz olması Beşiktaş’ın lehine. Fakat Erzurum’dan sonra Sırbistan’a yapılacak yolculuk yaşlı Beşiktaş kadrosunu olumsuz etkileyebilir.

Seyircili olacak

UEFA Disiplin Kurulu'nun 4 yıl önceki Tottenham maçından dolayı Partizan'a 1 maç seyircisiz oynama cezası geldiği iddia edildi.  Ancak UEFA'nın ve Disiplin Kurulu'nun bu yönde herhangi bir kararı bulunmadığı öğrenildi.

Partizan Futbol Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 23 Ağustos’ta Belgrad’da, 30 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak maçlara konuk takım taraftarlarının alınmayacağı bildirildi.

Açıklamada, söz konusu karşılaşmaların UEFA tarafından "yüksek riskli maç" ilan edildiği ifade edilirken, varılan anlaşma gereği iki maçta konuk takım taraftarları olmayacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.