Chelsea-Watford maçında hayal kırıklığı...

Bu akşam oynanan Chelsea-Watford maçından iki takımda golü bulamayarak, puanlarında ve sıralamalarında bir değişime sebep olamadı.

Chelsea-Watford maçında hayal kırıklığı...
04 Şubat 2016 Perşembe 00:59

 24. haftaya giren İngiltere Premier Lig'inde takımların heyecan dolu karşılaşması devam ediyor. Bu akşam oynanan Chelsea ve Watford maçında da futbolcular nefes kesen bir mücadele sergiledi. Ancak Watford'un ev sahipliği yaptığı maçta iki takımda umduğunu bulamadı. Maç golsüz olarak, beraberlikle sonuçlandı.

Chelsea için fazlasıyla önem taşıyan ve takımı orta sıralardan yukarı alacak olan bu maçta gol sesi duyulmaması ise takım için hayal kırıklığı oldu. Maçın ardından deplasmanda oynayan Chelsea 29 puanda kalarak 13. sıradaki yerini korurken, Watford da 33 puanla 9. sırada kaldı. 

Gol bulması ümidi ile 73. dakikada sahaya çıkan Eden Hazard ise Diego Costa da Parades ile tartışmaya girerek, beklenen verimi sağlayamadı.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.