Beşiktaş kalesini koruyamıyor

Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın kalesini rakip takıma kapatmakta zorlandığı belirtiliyor.

Beşiktaş kalesini koruyamıyor
07 Kasım 2015 Cumartesi 07:10

 Anadolu Ajansı'nın yayımladığı istatistiklere göre Beşiktaş bu sezon oynadığı resmi maçların sadece 4'ünde gol yemedi. Toplam 14 resmi karşılaşmaya çıkan Beşiktaş bu sezonda elde ettiği hatrı sayılır başarısını forvet ve orta saha oyuncularına borçluyken defans ve kale sağlam duramıyor.

Yayımlanan istatistiklere göre Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı 10 maçın 7'sinde, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 4 maçın da 3'ünde rakiplerinin gol bulmasına engel olamadı.  Kartallar bu sezon Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0, Medipol Başakşehir'i 2-0 ve Çaykur Rizespor'u 1-0 yendiği maç ile UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 mağlup ettiği karşılaşmalarda gol yemedi. Ancak diğer karşılaşmaların tamamında kalesinde gol gördü.

Bu sezon oynadığı resmi maçlarda 31 gol atan Beşiktaş kalesinde ise 15 gol gördü.




Etiketler; #beşiktaş
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.