Barcelona'nın 'çılgın' para harcadığı milli futbolcumuz açıklama yaptı!

Arda Turan Barcelona'da oynadığı için ne kadar mutlu ve gururlu olduğunu Katalan radyosu RAC1'e anlattı.

Barcelona'nın 'çılgın' para harcadığı milli futbolcumuz açıklama yaptı!
04 Şubat 2016 Perşembe 00:22

Arda Turan Barcelona transferinden dolayı duyduyu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi. Milli futbolcumuz Barcelona gibi büyük ve başarılı bir takımda forma giymekten keyif aldığını belirtti. Uyum sürecinde herhangi bir sorun yaşamadığını ve bu süreçte, kaliteli her futbolcunun, rahatlıkla adapte olabileceğini söyledi. 

Barcelona'nın ligdeki seri galibiyetlerinin ise kendisini çok mutlu ettiğini ekledi. Turan transfer olduktan sonraki 6 ay boyunca Barça'da oynayamasa da bu süreci kiralık olarak diğer takımlarda geçirmek yerine beklemede geçirmeyi seçtiğini belirtti. Barça'ya olan saygısından dolayı böyle bir tercih yaptığını söyleyen Arda, bu akşam oynanan Valencia maçında da 18 kişilik kadronun içerisinde yerini aldı.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.