6 KASIM ! REAL MADRİD: 6 - GALATASARAY: 0 TARİHİ HEZİMET

Şampiyonlar ligi 6 kasım 2019 Real madrid, Galatasaray maçına dakikalar kala..Beinconnect ücretsiz şampiyonlar maçı izle,beinconnect de nasıl maç izlenir,beinconnect internet üzerinden Real madrid, galatasaray maçı izle

6 KASIM ! REAL MADRİD: 6 - GALATASARAY: 0 TARİHİ HEZİMET
06 Kasım 2019 Çarşamba 22:32

Galatasaraya büyük şok yaşanıyor...Real Madrid daha 14. dakika da üç farklı öne geçti.Real madrid 6-0 gollerin ikisi Rodrigo'dan geldi..Üçüncü gol ise penaltıdan Ramos attı..

RUHSUZLAR ÇIKARIN O FORMAYI ÇIPLAK OYNAYIN!

REAL MADRİD: 6  GALATASARAY: 0

Dakika: 91 Benzema.. Maçın sonucu 6-0 ! Hayırlısı olsun (!)

Dakika 89, Muslera bile maçı yavaşlatmaya çalışıyor, 5 yediğimize dua etmeye başladık, Allah'tan 7,8 olmadı!

Dakika 87, nagatomo oyundan çıktı, taraftar yuhaladı, Real Madrid stadında ruhsuz futbolcular yok ancak büyük Galatasaray taraftarı var, Stad Cimbom bom diye inlemeye başladı..

Dakika 83, Galatasaraya Real Madrin'in stadında taraftardan tepki: FORMAYI ÇIKAR ÇIPLAK OYNA!

Dakika 80, Benzema'nın attığı golle Real Madrid, aradaki farkı 5e çıkardı, Galataray Avrupa kupalarında ilk defa bu kadar farklı bir skorla geriye düştü..Tarihi hezimet yaşanıyor..

Dakika  38, Casamiro kafa vuruşu ile 4. golü buldu ancak ofsayt kararı geldi..

Dakika 31, Real Madrid en rahat maçlarından birini oynuyor diyebiliriz..Galatasaray skor için hiçbir şey yapmıyor..Real madrid her an 4. golü bulabilir..Umarım tarihi skorlardan birini yaşamayız bugün..

Canlı anlatım için kamusaati.com takip ediniz

ev karşılaşmaya dakikalar kala muhtemel 11 ler açıklandı..Galatasarayda Belhanda ilk 11 de forma giyemecek gibi duruyor..Maç yine BEINSPORT 1 kanalından canlı yayınlanacak.Ayrıca Bein sport üyeleri olanlar maçı televizyonda izleyemecek durumda olurlarsa da beinconnect sitesi aracılığı ile maçı telefonlarından,tabletlerinden izleyebilecekler.

beinconnect üzerinden Real madrid-Galatasaray maçını nasıl izlerim?,

Üzülerek belirtmeliyim ki beinconnect yani internet üzerinden maçı izleyebilmek için hali hazırda Beinsport yani eski adıyla digitürk üyesi olmanız gerekiyor.Eğer üyeliğiniz varsa beinconnect.com.tr adresine gidin.Ya da googleye beinconnect yazın ve ilk sırada çıkan bağlantıya tıklayın.

Sağ üst köşede bulunan giriş sekmesine tıklayın.Açılan pencere de telefon numarası olan yere beinsport'a kayıtlı olan telefon numaranızı girin.Daha sonra daha önce aldığınız şifreyi girin.Şifrenizi bilmiyorsanız ya da daha önce hiç almadı iseniz şifremi unuttum bağlantısına tıklayarak kayıtlı numaranıza ilgili şifrenizi isteyin.İlgili şifre telefonunuza SMS olarak iletilecek.Daha sonra giriş yapabilir ve şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra en üst menülerde SPOR menüsüne tıklayın,açılır menüden haftanın maçlarına tıklayın,yeni bir sayfa açılacak ve oradan izlemek istediğiniz maça tıklayın.

Örnek REAL MADRİD-GALATASARAY ,

İzlemek istediğiniz maça tıkladıktan sonra sizlere şöyle bir uyarı verecek: TV'deki yayını kapat ve izle,internet üzerinden maçı izleyeceğiniz için Beinsport böyle bir önlem aldı.Yani sadece ya internette izleyebilirsiniz ya da TV de.onu onayladığınızda TV'deki yayın kapanır ve sadece Beinconnect'de maçı izleyebilirsiniz.Eğer internetteki yayını kapatıp televizyona geçmek isterseniz,sağ üst köşeden TV yayını aç butonuna tıklayın 5 dk kadar sonra TV yayını açılacaktır.

Eğer bir Beinsport üyeliğiniz var ise ve Beinconnect aracılığı ile internetten maç izleyemede sorun yaşıyorsanız (0212) 473 73 73  nolu telefondan müşteri hizmetlerini arayıp yardım talep edebilirsiniz.

kaynak : KAMUSAATİ.COM

İşte GALATASARAY KADROSU

Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Babel, Andone

işte REAL MADRİD KADROSU

Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo, Hazard, Benzema.

Maçın saat 23,00 da başlayacak olması birçok Türk taraftar tarafından tepki çekti.Bu kadar geç saatte olması ve hafta içi oynanacak olması izleyicileri sıkıntıya sokuyor diye birçok tweet atıldı.

Maçın şifreli olmasına da tepkili olan taraftlar yine twitter üzerinden bu konuyu eleştiriyor.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.