Ziraat Türkiye Kupası Final Başakşehir-Konya Muhtemel İlk 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası'nda final günü geldi çattı. Medipol Başakşehir ve Konyaspor, Eskişehir'de kupa için yarışacak. Peki bu dev karşılaşma ne zaman saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar.

Ziraat Türkiye Kupası Final Başakşehir-Konya Muhtemel İlk 11'ler
31 Mayıs 2017 Çarşamba 18:45

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu gece final heyecanı yaşanacak. Spor Toto Süper Lig'de son haftaya girilmeden önce Ziraat Türkiye Kupası'nda final heyecanı yaşanacak. Ligi 2. sırada bitirecek olan Medipol Başakşehir, Aykut Kocaman'ın öğrencileri Konyaspor ile finalde karşılaşıyor. Saat 21.30'da başlayacak dev karşılaşmanın ilk 11'leri belli oldu mu? İşte detaylar.

Ziraat Türkiye Kupasını Başakşehir'in kazanması durumunda ligde 3. sırayı alan takım, Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılacak. Eğer kupayı Konyaspor kazanırsa, ligde 5. sırada bulunan Antalyaspor, Avrupa Ligi'ne katılamayacak.

Başakşehir ve Konya'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Medipol Başakşehir'de Egemen, Caiçara ve Mehmet Batdal sakatlığı, Doka ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Konyaspor'da ise sakatlığı bulunan Halil İbrahim dışında eksik bulunmuyor.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur, Bekir İrtegün, Epureanu, Alparslan, Attamah, Emre Belezoğlu, Mossoro, Visca, Cengiz, Adebayor

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, A.Turan, Vukovic, Douglas, Volkan, Milosevic, Amir, Ömer Ali, Rangelov, Bajic

STAT: Eskişehir

SAAT: 21.30

HAKEM: Fırat Aydınus

Bu dev karşılaşma saat 21.30'da ATV ekranlarında olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.