West Ham'dan Burak Yılmaz'a7 milyonluk teklif

İngiliz kulübü West Ham Burak için 7 milyon dolar teklif etti.

West Ham'dan Burak Yılmaz'a7 milyonluk teklif
23 Ocak 2016 Cumartesi 12:50

Ara dönem transfer sezonu oldukça hareketli geçiyor. Ünlü takımlar ünlü oyunculara yüklü miktarda parayla teklif getiriyor. 


Slaven Bilic’in çalıştırdığı İngiliz kulübü, milli golcü için kesenin ağzını açtı, sarı kırmızılı yönetim son kararı Burak Yılmaz’a bıraktı.

İNGİLTERE Premier Lig takımlarından West Ham United, bir kez daha Galatasaray’ın kapısını çaldı...

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırdığı İngiliz ekibi Burak Yılmaz için 7 milyon Euro’luk bir teklif sundu.

Galatasaray Kulübü ise şimdilik bu teklifi yanıtsız bıraktı.

Transferde Burak’ın tavrı belirleyici olacak. Burak, ‘Kalacağım’ derse Galatasaray teklife teşekkür edip olumsuz yanıt verecek.

TT Arena’da oynanan Sivasspor maçında tribünlerin bir kısmı tarafından ıslıklanan Burak, ‘Giderim’ derse Galatasaray yönetimi, İngiliz kulübü ile pazarlık masasına oturulacak.

EMRE, TAKIMDA KALIYOR

ÜÇ haftadan bu yana Florya’dan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Emre Çolak’ın kaderi belli oldu. Antalyaspor ve Rizespor’un talip olduğu genç futbolcu iki kulübe de “Hayır” dedi. Özellikle Antalyaspor Emre için ciddi tekliflerde bulunmuştu.

Sezon sonu kontratı bitecek olan Emre, Mustafa Denizli’nin gözüne girmeye çalışma ve en azından mayısa kadar kalma kararı aldı.

YENİ GÖZDE BARTOSZ KAPUSTKA

GALATASARAY, Polonya Milli takımında da forma giyen 19 yaşındaki yıldız adayı Bartosz Kapustka’nın peşine düştü. Ofansif sol kanat oyuncusu olan Kapustka’yı, Mustafa Denizli de çok beğenirken Galatasaray ise kulübü Cracovia Krakow ile görüşmelere başladı. Polonya Milli takımınında 3 kez formasını giyen Kapustka için sıcak temas start aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Hemen satılmalı.