UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki haftanın programı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan maçların programı açıklandı. 21 - 22 Şubat 2017 tarihlerinde Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki haftanın programı
20 Şubat 2017 Pazartesi 12:48

​UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 4 maç oynanacak. 21 - 22 Şubat 2017 tarihlerinde oynanacak olan maçlarda Bayer Leverkusen, Atletico Madrid, Manchester City, Juventus, Monaco, Porto, Sevilla ve Leicester City karşılaşmaları ekranlara gelecek.

21 Şubat Salı günü TSİ 22.45'te başlayacak olan maçta Bayer Leverkusen, geçen yılın finalisti Atletico Madrid'i ağırlayacak. Bayer Leverkusen oyuncularından Hakan Çalhanoğlu, FIFA'nın verdiği 4 aylık men cezasından dolayı maçta yer almayacak. Ayrıca Salı ve Çarşamba günü ekranlara gelecek olan diğer karşılaşmalarda aynı saatte başlayacak.

21 Şubat Salı:

- Bayer Leverkusen (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya)
- Manchester City (İngiltere) - Monaco (Fransa)

22 Şubat Çarşamba:

- Porto (Portekiz) - Juventus (İtalya)
- Sevilla (İspanya) - Leicester City (İngiltere)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.