Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Antalya’da yapılacak

Antalya'da ülke şampiyonluğu için yürüyüşçüler, Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında bir araya gelecek.

Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Antalya’da yapılacak
22 Şubat 2018 Perşembe 14:59

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası, için geri sayım başladı. Yürüyüşçüler, ülke şampiyonluğu için 24 Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek olan şampiyonluğa katılacak. 

Antalya’nın Gürsu Mahallesi’ndeki parkurda 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan şampiyonada büyükler, U20, U18 ve U16 kategorilerinde birinciler belirlenecek. Bu şampiyona, aynı zamanda Balkan Yürüyüş Şampiyonası için milli takım seçmesi niteliği taşıyor.

Büyükler 20 kilometre, U20 kategorileri ve U18 erkeklerde 10 kilometre, U16 yarışmaları 3 kilometre, U18 kızlarda ise 5 kilometrelik mesafede mücadele yapılacak.

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası’nda ilk beş sırada yer alan atletlere toplamda yaklaşık 22 bin tutarında para ödülü dağıtılacak.

Müsabakalarda misafir olarak Türkiye’de bulunan ve aralarında eski dünya dördüncüsü Ruslan Dimitrenko’nun bulunduğu Ukraynalı atletler de yer alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.