Türkiye'nin EURO 2016'daki grubu belli oldu

A Milli Futbol Takımımızın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki grubu belli oldu. Ay-Yıldızlı ekibimiz İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile D Grubu'nda yer aldı.

Türkiye'nin EURO 2016'daki grubu belli oldu
12 Aralık 2015 Cumartesi 20:58

 Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) A Milli Futbol Takımın rakipleri belli oldu. A Milli Takım, D Grubu'nda İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'la eşleşti.

Akşam saatlerinde, Paris Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen kura çekimine 4. torbadan katılan Türkiye Milli Takımı, İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile D Grubu'nda yer aldı. Milli takıma, seribaşı takımlar içinden İspanya, ikinci torbadan Hırvatistan ve üçüncü torbadan ise Çek Cumhuriyeti çıktı. 

10-22 Haziran ayında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, ilk maçını 12 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Hırvatistan ile oynayacak. Grubun favorisi İspanya ile 17 Haziran Cuma günü TSİ 22.00'da karşılaşacak olan ay-yıldızlı ekibimiz, 3. maçını 21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile oynayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Milli takımımıza bol şans. İnşAllah final oynarız.