Türk bayrağı yakan Rus taraftalara ceza

Geçtiğimiz haftalarda Rusya 1. Ligi'nde oynanan Spartak Moskova-Krylya Sovetov maçında ev sahibi taraftarlar tarafından Türk bayrağı yakılmıştı. Yaşanan olay sonra Rusya Futbol Federasyonu olaya karışan taraftarlara para cezası verdi.

09 Aralık 2015 Çarşamba 22:15

Rusya Premier Ligi'nde Spartak Moskova ile Krylya Sovetov takımları arasında oynanan maçta ev sahibi takımın taraftarları Türk bayrağı yakmışlardı. Yaşanan bu çirkin olay sonrasında Rusya Futbol Federasyonu harekete geçti ve caza yağdırdı. 

Geçtiğimiz haftalarda Rusya Premier Ligi'nde yer alan Spartak Moskova kendi sahasında Krylya Sovetov'ı ağırlamıştı. Ev sahibi takımın taraftarları marşlar söyleyerek Türk bayrağı yakmıştı. Rus taraftarların bu davranışı oldukça tepki çekmiş ve bunu yapan kişilerin cezalandırılması istenmişti. Olay sonrası harekete geçen Rusya Futbol Federasyonu Türk bayrağını yakan taraftarlara 100 bin ruble yani 4 bin 220 Türk Lirası para cezası verdi. 





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil - 8 yıl önce
Bayragi yakan eleman Türk lirası olarak odesin cazasini
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Rusya'dan beklenmeyen tavır. Başlarına saksı mı düşmüş?