Trabzonspor Fenerbahçe maçında saha karıştı, taraftar hakeme saldırdı

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın son dakikalarında taraftar sahaya girdi. Sahaya giren bir taraftar çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı.

Trabzonspor Fenerbahçe maçında saha karıştı,  taraftar hakeme saldırdı
24 Nisan 2016 Pazar 22:07

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasından Trabzonspor - Fenerbahçe  maçında olaylar çıktı. Fenerbahçe'nin 4-0 önde götürdüğü maçın 88. dakikasında  taraftar sahaya girdi. Sahaya giren Trabzonspor taraftarı birisi çizgi hakemine saldırdı. Çıkan olaylar sonrası Bülent Yıldırım ve oyuncular soyunma odasına gitti.

Trabzonspor tribünleri 4-0'lık skor sonrası takım ve yönetimi protesto etmeye başladırlar. O sırada Trabzonspor kalesinin arkasında bulunan taraftar sahaya girmeye başladı. Yabancı maddeler atarak sahaya giren Trabzonspor taraftarından birisi çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı. Hakem Bülent Yıldırım ve futbolcular hemen soyunma odasına gittiler ve maç yarıda kaldı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.