Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında zorlu bir maç ekranlarda olacak. Bu sezon Aykut Kocaman ile çıkış yakalayan Torku Konyaspor Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı ilk 11'leri ne? Aykut Kocaman ve Vitor Pereira kozlarını ne zaman paylaşacak. Detaylar haberimizde.

Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
20 Nisan 2016 Çarşamba 11:09

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Sarı Lacivertli ekip Ziraat Türkiye Kupası  yarı final ilk maçında Torku Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Ligde istediği performansı gösteremeyen Fenerbahçe, son lig maçında Mersin İdman Yurdu'nu ligde 4-1 ile geçerek moral buldu.  Ligde Torku Konyaspor ile karşılaştığı maçta yenilen Fenerbahçe rövanşı almak istiyor. İki takımda bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda hiçbir maçını kaybetmezken, iki takımda finali hedefliyor. 

Torku Konyaspor bu sezon Aykut Kocaman ile mükemmel bir sezon geçiriyor. Spor Toto Süper Lig'de üçüncülüğü büyük ölçüde garantileyen Torku Konyaspor'da hedef Ziraat Türkiye Kupası'nıda kaldırmak. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda iki takım da henüz maç kaybetmedi.

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan maçlarda Fenerbahçe sahasında 1-0 kazanırken, deplasmanda rakibine 2-1 yenildi.

Torku Konyaspor Fenerbahçe  karşılaşması saat kaçta oynanacak?

Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maç, saat 21.15'te Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak. Bu kritik mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE

STAT: Torku Arena
HAKEM: Tolga Özkalfa 
SAAT: 21:15

Torku Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Volkan, Ömer Ali, Holmen, Meha, Rangelov.
Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Kjaer, Abdoulaye Ba, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Nani, Volkan Şen, Van Persie.
Teknik Direktör: Vitor Pereira

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.