Torku Konyaspor Beşiktaş maçı saatinde değişiklik. Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak. Daha önceden 17 mayıs salı günü oynanacağı belirtilen Konya- Beşiktaş maçı başka bir tarihe alındı. Peki Şampiyonun son maçı ne zaman?

Torku Konyaspor Beşiktaş maçı saatinde değişiklik. Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?
16 Mayıs 2016 Pazartesi 13:05

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş'ın ligin son haftası oynayacağı Konyaspor karşılaşmasının saati değişti. 17 Mayıs Salı günü oynanacağı duyurulan Konyaspor Beşiktaş maçının saatinde değişikliğe gidildi.

Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, 34. Haftada Konyaspor ile son lig maçını oynayacak. TFF, daha önce 17 Mayıs Salı günü oynanacağını açıkladığı Konyaspor-Beşiktaş maçının tarihinin değiştiği bildirildi Yapılan açıklamaya göre Konyaspor Beşiktaş karşılaşması bir gün sonrasına yani, 18 Mayıs 2016 Çarşamba saat 19.00'da oynanmasına karar verildi. 

Detaylar geliyor..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.