Sivas'ta Amedspor'u hiçbir otel kabul etmedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif'i deplasmanda Sivas Belediyespor ile oynamak için gittiği Sivas şehrinde hiçbir otel kabul etmedi. Bunun üzerine Amedspor şehirden 35 kilometre uzaklıkta bir otelde kampa girdi.

Sivas'ta Amedspor'u hiçbir otel kabul etmedi
14 Mart 2016 Pazartesi 22:49

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadelesini sürdüren Amedspor ligde Sivas Belediyespor ile yapacağı karşılaşma için Sivas'a gitti. Özellikle Medipol Başakşehir maçından sonra hem Amed Sportif kulüp futbolcularından bazıları hem de kulüp twitter sayfasından provokatif mesajlar gelmişti.

15 Mart 2016 Salı günü saat 13.00'da Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Amedspor’a, Sivas şehirde hiçbir otel tarafından yer verilmedi. Bunun üzerine Amedspor şehrin 35 kilometre uzağında bulunan bir otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı. Şehrin 35 kilometre uzağında bir otele yerleşen Amedspor yarın oynayacağı karşılaşma öncesi kampa girdi. Amedspor Sivas'ta hiçbir otelin kendilerini kabul etmemesini resmi twitter hesabından açıkladı. 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor 30 puanla 12. sırada bulunuyor. Ligde çıktığı 25 maçta 9 galibiyet 9 mağlubiyet 6 beraberlik alan Amedspor düşme potasının 4 puan önünde bulunuyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.