Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde 5 hafta maçları bu gece oynanan 8 karşılaşma ile başladı. Milyonlarca kişinin takip ettiği devler ligi arenasında 16 takım kozlarını paylaştı. Oynanan 8 karşılaşmada toplam 27 gol atılırken, sadece Barcelona - Roma maçında 7 gol vardı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
25 Kasım 2015 Çarşamba 00:05

Şampiyonlar Ligi'nde 5 hafta maçları bu gece oynanan 8 karşılaşma ile başladı. Milyonlarca kişinin takip ettiği devler ligi arenasında 16 takım kozlarını paylaştı. Oynanan 8 karşılaşmada toplam 27 gol atılırken, sadece Barcelona - Roma maçında 7 gol vardı.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Barcelona - Roma maçında ev sahibi Barcelona İtalyan takımı Roma karşısında gol olup yağdı. Messi'nin uzun süre aradan sonra ilk 11'de başladığı karşılaşmada Katalan klübü İtalyan temsilcisini gole boğdu. Maçta Messi 2 gol, Suarez 2 gol, 1 gol Pique ve Neymar'ın penaltı kaçırdığı pozisyonun devamında da 1 gol Adriano attı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları şu şekilde;

Barcelona - Roma : 6 - 1

BATE - Leverkusen : 1 - 1

Zenit - Valencia : 2 - 0

Arsenal - D.Zagreb : 3 - 0

Bayern Munich - Olympiacos : 4 - 0

Porto - Dynamo Kyiy : 0 - 2

M.Tel-Aviv - Chelsea : 0 - 4

Lyon - Gent : 1 - 2

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.