Prens Selman Futbol Takımı Alıyor, Manchester United için 3.5 milyar euro

Prens Selman Futbol Takımı Alıyor, Manchester United için 3.5 milyar euro, Manchester United satılıyor mu?, Manchester United'ı satın alarak Katarlıların sahip olduğu PSG'nin transfer şovlarına son vermek istiyor, The Mirror, Manchester United'ın Kırmızı Şeytanlar'ın sahibi Glazer ailesine son olarak 3.5 milyar euro (22.5 milyar TL) teklif etti, Detaylar Haberimizde...

Prens Selman Futbol Takımı Alıyor, Manchester United için 3.5 milyar euro
Admin
Admin
20 Ekim 2019 Pazar 22:06

Prens Selman Futbol Takımı Alıyor, Manchester United için 3.5 milyar euro

Katar ile rekabet içerisinde olan Suudi Arabistan, Kırmızı Şeytanlar Olarak Bilinen Manchester United'ı satın alarak Katarlıların sahip olduğu PSG'nin transfer şovlarına son vermek istiyor.

Prens Selman'dan ManU için 3.5 milyar euro

İngiliz basınında yer alan sansasyonel habere göre, geçtiğimiz yıllarda resmi olarak 2 kez Manchester United Kırmızı Şeytanlar'ı satın almak isteyen ancak başarısız olan Selman, Ailesinin serveti yaklaşık 970 milyar euro olan Suudi Arabistan Veliaht Prens Selman, Manchester United sevdasından vazgeçmiyor. The Mirror, Manchester United'ın sahibi Glazer ailesine son olarak 3.5 milyar euro (22.5 milyar TL) teklif eden Prens Muhammed bin Selman'ın, yine istediğini alamadığı yazdı. bir kez daha ret cevabı aldı.

KATAR'LA REKABET HALİNDELER

Manchester United'ı Kulübünü 2005 senesinde satın alan Glazer ailesi, Manchester United'ı hiçbir teklif karşısında satmayacakları ifade etti. Fakat Prens Muhammed bin Selman'ın kulübü satın alma isteğinden vazgeçmediği ve görüşmelerin devam edeceği bildirildi. Katar'la her alanda yarışan sürekli rekabet içinde olan  Suudi Arabistan lı Yöneticiler, Kırmızı Şeytanlar Lakaplı Manchester United'ı alarak futbolda da rekabete ortak olmak istiyorlar. Son yıllarda herkes tarafından bilindiği üzere Fransız ekibi Paris Saint-Germain PSG'nin sahibi Katarlılar. 

Katarlı iş adamı Nasser Al-Khelaifi'nin Paris Saint-Germain PSG'yi satın almasından sonra Fransız ekibi  Paris Saint-Germain Neymar, Mbappe, Cavani gibi dünyanın en önemli sayılı yıldızlarını transfer etmişti.

" Manchester United'ı SATIN ALMAK İÇİN EN AZ 4 MİLYAR EURO"

Suudilerin Teklifi New York borsasında çalışan bir finans uzmanı tarafından değerlendirildi ve şu ifadelere yer verildi, "Manchester United'ın değeri 2.36 milyar euro ve satın almak için en az 4 milyar euro'luk bir rakamı gözden çıkarmak zorundasınız. Elbette, Glazerlar yine de satmak istemeyebilir." Açıklamsında bulundu.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.