Osmanlıspor - Adanaspor Maç Sonucu!

Osmanlıspor Adanaspor maç sonucu? detayları... Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Osmanlıspor, evinde Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Başkent ekibi bu skorla puanını 8'e yükseltti.

Osmanlıspor - Adanaspor Maç Sonucu!
18 Eylül 2016 Pazar 19:29


Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Osmanlıspor, evinde Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Başkent ekibi bu skorla puanını 8'e yükseltti.
Avrupa'da aldığı galibiyetlerle yoluna dolu dizgin devam eden Osmanlıspor, ligde de emin adımlarla ilerliyor. Başkent ekibi, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti ve 8 puana yükseldi.

Mücadelenin ilk devresinde etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve takımlar soyunma odasında golsüz eşitlikle gitti.

İkinci devreye de baskılı bir oyunla başlayan Osmanlıspor, 52. dakikada Badou Ndiaye'nin golü ile 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı önemli pozisyonları gole çeviremedi ve mücadele 1-0 Osmanlıspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Osmanlıspor puanını 8'e yükseltti. Adanaspor ise 2 puanda kaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.