Onur Kıvrak isyan etti: "Ne kızım kaldı, ne karım kaldı, ne anam ne babam"

Trabzonspor Fenerbahçe maçı tatil edildikten sonra soyunma odasına giderken formasını ve eldivenlerini saha kenarına bırakan Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu.

Onur Kıvrak isyan etti:  "Ne kızım kaldı, ne karım kaldı, ne anam ne babam"
25 Nisan 2016 Pazartesi 16:20

Spor toto Süper Lig'in 30. uncu haftasında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçı yaşanan olaylar nedeniyle tatil edildi. Matç tatil edildikten sonra saha kenarına gelerek forma ve eldivenlerini yere koyarak soyunma odasına geçmişti. Onur Kıvrak'ın bu hareketi bazı kesin tarafından ciddi bir şekilde eleştirilmişti. 

"Ne karım kaldı, ne kızım kaldı, ne anam ne de babam"

Yaşanan olaylar ile ilgili konuşan Onur Kıvrak formayı attı diyenlere ceva verdi. Üzerinden formayı çıkartıp yere koyduğunu belirten Onur Kıvrak, "Maç tatil edildikten sonra kulübe gittim, formayı yere atmadım; kaptanlık pazubandığını üzerine koyarak formayı yere koydum." dedi. Bu durum karşısında Hami Mandıralı'nın kendisine ne oldu diye sorduğunu belirten Onur, Hami hoca bana, 'Oğlum ne oldu?' diye sordu. 'Hocam ne karım kaldı, ne kızım kaldı, ne anam ne de babam. Hocam bu saatten sonra yokum' dedim. Bu konuşmanın ardından Hami hoca bana, 'Sen geç soyunma odasına' dedi. Hami hoca ile bütün muhabbetimiz bu." açıklamasını yaptı.

Hami Hocayla sorunum yok

Soyunma odasında Hami Mandıralı'nın yanına geldiğini belirten Onur Kıvrak, Soyunma odasında da kendisiyle konuştuk; 'Bana da zamanında tribünlerden çok küfürler edildi. Trabzonspor'da o kadar gol atmama rağmen ben de küfürlere maruz kaldım' dedi.

Hami Mandıralı ile aralarında hiçbir sorun olmadığını ifade eden tecrübeli kaleci, Hami Mandıralı’yı abim gibi seviyorum. Onunla problem yaşamam söz konusu olamaz. Bazı insanlar bunları bilerek yapıyor. Bana sezon başı ne yaptılarsa şimdi de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar." şeklinde konuştu. 

Kendisini karamaya çalışanların olduğunu belirten Onur Kıvrak,  "Beni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onlar benim kadar Trabzonsporlu değil onlara kimin daha büyük Trabzonsporlu olduğunu göstereceğim." dedi.

Onur Kıvrak ileride basın toplantısı düzenleneceğini ve herşeyi açıklayacağını söyledi

kaynak: Haber61

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.