Milli Takım kadrosu açıklandı - Peki Arda Turan kadroya alındı mı?

Fatih Terim merakla beklenen A Milli Takım kadrosunu açıkladı. Terim, Arda Turan, Caner Erkin, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan gibi isimleri kadroya davet etmedi. Son kadroda bulunmayan Hakan Balta ise milli takıma geri döndü.

Milli Takım kadrosu açıklandı - Peki Arda Turan kadroya alındı mı?
30 Eylül 2016 Cuma 18:30

A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan'ı kadroya dahil etmedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim'de Ukrayna ve 9 Ekim'de İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosunu açıkladı. Ay-Yıldızlılar'ın kadrosunda Arda Turan, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı yine kadroda yer almadı.. Bayer Leverkusen’de başarıyla top koşturan stoper Ömer Toprak ise uzun bir aradan sonra kadroya çağrıldı.


İşte A Milli Takım kadrosu;


Arda Turan, çıktığı son televizyon programında, Fatih Terim'i kastederek "Biz hiçbir zaman şahıslara hizmet etmedik ki" ifadelerini kullanmıştı. 

Euro 2016'dan sonra Fatih Terim tarafından kadroya alınmayan Arda Turan önceki günlerde yaptığı açıklamada özür dilencek bir şey yapmadım. Milli Takıma alınmayı bekliyorum ifadelerini kullanmıştı. Ancak Terim, Ukrayna ve İzlanda maçları öncesinde kararından geri adım atmadı ve yıldız futbolcuyu tekrar kadro dışında bıraktı.

Ukrayna maçı öncesi düzenlenecek basın toplantısında Arda Turan'la ilgili sorulara cevap vermesi beklenen Fatih Terim'in yapacağı açıklamalar şimdiden merak konusu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.