Marsel İlhan'dan erken veda

Milli tenisçi Marsel İlhan, Avustralya Açık elemelerinin ilk turunda Kazak Nedovyesov'a 2-1 yenilerek, sezonun ilk "grand slam" turnuvasına veda etti.

Marsel İlhan'dan erken veda
13 Ocak 2016 Çarşamba 12:05

ANKARA (AA) - Milli sporcu Marsel İlhan, sezonun ilk "grand slam" tenis turnuvası Avustralya Açık'a elemelerin ilk turunda veda etti.

Marsel, elemelerin birinci turunda dünya 165 numarası Kazak Aleksandr Nedovyesov ile karşılaştı.

Melbourne kentindeki organizasyonun eleme müsabakalarına 7 numaralı seribaşı olarak katılan Marsel, 40 dereceyi bulan sıcaklıkta oynanan maçın ilk setini 6-2 kazandı.

Diğer setleri 6-3 ve 6-4'lük skorlarla kaybeden milli tenisçi, 1 saat 39 dakika sonunda Kazak rakibine 2-1 mağlup oldu.

Dünya sıralamasında 114. durumda bulunan Marsel, Avustralya Açık'taki en iyi derecesini 2010 yılında ana tabloda ikinci tur oynayarak elde etmişti.

Çağla ve İpek korta çıkıyor

Milli sporcular Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu'nun da yer aldığı organizasyonda, kadınlar eleme maçları yarın başlayacak.

İlk turda Çağla, Yunan Maria Sakkari ile İpek de Rus Vera Dushevina ile eşleşti. Milli tenisçilerin ana tabloya çıkabilmesi için üç eleme turunu geçmesi gerekiyor.

Muhabir: Halil İbrahim Avşar



Kaynak: AA

Etiketler; #spor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.