Lazar Markovic'ten skandal tweet

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Lazar Markovic resmi twitter hesabından Kosova ile ilgili skandal bir tweet paylaştı.

Lazar Markovic'ten skandal tweet
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sezon başında İngiliz takımı Liverpool'dan kiraladığı kanat oyuncusu Lazar Markovic, skandal bir tweet paylaştı. Resmi twitter hesabından paylaştığı tweet ile bir çok kişinin tepkisi ile karşılaşan Markovic, tweetinde Sırbistan bayrağı paylaşıp, "Kosova Sırbistan’dır" ifadelerini yazdı. Yıldız futbolcu bu tweet ile birçok Türk taraftardan tepki topladı.



Beşiktaş derbisinin ilk yarısında sakatlanan oyuncunun sakatlağının iyiye gittiği ve Kayserispor maçının taktik çalışmalarına yetiştirilmesi planlanıyor.



Sırbistan Milli Takımı’nın formasını U-17 seviyesinden beri giyen Markovic şu anda A milli takımın güncel kadrosunda yer almaktadır. 21 yaşındaki oyuncu bu zamana kadar  21 kez Sırp Milli Takımı’nın formasını giydi ve 3 gol kaydetti.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.