İzlanda-Türkiye maçının bilet fiyatları

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Grup'ta İzlanda ile deplasmanda oynayacağı maçın biletleri, 135 liradan satışa çıktı.

İzlanda-Türkiye maçının bilet fiyatları
24 Eylül 2016 Cumartesi 18:28

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Grup'ta İzlanda ile deplasmanda yapacağı maçın biletleri, Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri için satışa çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 9 Ekim Pazar günü İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te, Laurgardalsvöllur Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmanın Türk seyirciler için biletleri 135 liradan satılacak.

İzlanda-Türkiye maçına, 1 kişi en fazla 4 adet bilet satın alabilecek. Satın alınan biletlerin İzlanda'daki teslimat noktası, önümüzdeki tarihlerde açıklanacak. Türk seyirciler için genel bilet satışı ise 26 Eylül Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak. Biletlerin genel satışı, "bilet.tff.org" internet sitesinde gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.