Hamzaoğlu yarın oynanacak Benfica maçının 11'ini açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın yarın Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Benfica ile oynayacağı maçın 11'ini açıkladı.

Hamzaoğlu yarın oynanacak Benfica maçının 11'ini açıkladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın yarın Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Benfica ile oynayacağı maçın 11'ini açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için açıkla-malarda bulundu. Benfica ile önemli bir maça çıkacaklarını belirten Hamzaoğlu,'Şu an Fenerbahçe maçını düşünecek durumda değiliz. Burak tam hazır değil. Benfica maçına çift forvet başlamayacağız. Umut her zaman iyi, sürekli de iyiydi. Sadece gol yollarında şanssızlığı var. Avrupa Ligi'ne de gidebiliriz ama ben Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyorum. Benfica'ya ölüm-kalım maçı olarak bakmıyoruz ancak kazanmak için sahada olacağız. Oyuncularım keyif alarak oynayacak. Tribünlere de keyif verecek' açıklamasında bulundu.

Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz'ın ve Denayer'in oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine Galatasaray Teknik Direktörü, 'Burak ve Denayer'le ilgili, ikisi de takımla antrenmanlara katılmaya başladı. Bir idmanımız daha var. Durumları biraz da bu idmana bağlı. Kafamızdaki kadro belli. Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemliydi. Galibiyet bize moral ve motivasyon olarak katkı sağladı.' ifadelerini kullandı.

Yarın maça Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Bilal, Selçuk, Wesley, Podolski, Yasin, Umut' 11'i  ile çıkacağını açıklayan başarılı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu,  Benfica karşısında kazanıp grupta iddalarını sürdürmek istediklerini ifade etti. Benfica'nın atak yönünün iyi olduğu söyleyen Hamzaoğlu kora kor bir mücadelenin yaşanacağını söyledi. 

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Portekiz ekibi Benfica ile karşılacak. 21 Ekim Çarşamba TSİ ile saat 21.45'te Ali Samiyen Türk Telekom Arena'da oynanacak maç, Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.