Gündemde olay yaratan Amedspor Deniz Naki açıklaması

Amedspor'lu Deniz Naki bugün oynanan Bursaspor mücadelesinden sonra olay yaratan bir açıklamada bulundu.

Gündemde olay yaratan Amedspor Deniz Naki açıklaması
31 Ocak 2016 Pazar 22:00

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanan mücadelede Bursasporu 2-1 mağlup eden Amedspor oyuncularından Deniz Naki, sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulundu.

'Her Bıjı Azadi' cümlesiyle sonlandırdığı olay yaratan açıklamada 'Bizim için bugün ciddi bir galibiyet yaşandı. Bize karşı yürütülen kirli oyunda mücadele vererek başarıyla sahadan ayrıldık. Böyle zor bir dönemde halkımıza az da olsa umut ışığı olmayı başardık. Bunun gururunu yaşıyoruz. Amedspor olarak boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Özgürlüğe olan inancımız ile sahaya çıktık ve kazandık' açıklamasında bulundu.

Açıklamasına devam eden oyuncu 'Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz ve bu galibiyeti de yaşanan zulümde hayatını kaybeden ve yaralı olan kişilerimize armağan ediyoruz' şeklindeki açıklamalarıyla gündemde olay yaratan bir açıklama yaptı. 

Bugün oynanan Bursaspor-Amedspor mücadelesini Amedspor 2-1 kazanmış ve maç sonrasında Diyarbakır merkezde'de birçok kişi takımın galibiyetini kutlamak için sokağa çıkmıştı.

Deniz Naki kimdir?

1989 Almanya Düren doğumlu futbolcunun anne ve babası Tuncelilidir.

Futbol hayatına Almanya'nın Düren şehrinde FC Düren 77 'de başlamış, 2003'te Bayer Leverkusen'in altyapısına transfer olmuştur.


2007-08 sezonunda Leverkusen U-19 takımında forma giymeye başlayan Deniz Naki buradaki başarılarının ardından Rot Weiss Ahlen takımına transfer olmuştur.

  Deniz Naki Alman ve Türk vatandaşıdır. Bu sebeple Almanya Milli Takımı'nda forma giymiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.