Gökçek'ten Ankaragücü'ne deplasman desteği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Pazar günü oynanacak Kayseri Erciyesspor- Ankaragücü maçına gitmek isteyen Ankaragüçlü taraftarları için Kayseri'ye araç kaldıracağını açıkladı.

Gökçek'ten Ankaragücü'ne deplasman desteği
18 Nisan 2017 Salı 18:46

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kayseri Erciyesspor ile Ankaragücü arasında Pazar günü oynanacak maç için Ankaragüçlü taraftarları Kayseri’ye götürmek üzere otobüsler kaldırılacağını bildirdi. 

Ankaragüçü'ne vereceği bu taraftar desteğini twitter hesabından paylaşan Başkan Gökçek, 23 Nisan Pazar günü oynanacak maç için Ankaragücü’ne “başarılar” dileyerek, şu tweetleri attı:

“Ankaragücü taraftarları Kayseri deplasmanına gitmek için belediyeyi aramışlar. Belediyenin önünden saat 09.30'da 10 araç çıkartacağız”

“Arzu eden Ankaragüçlüler isimlerini 507 33 01 veya 507 33 02 nolu telefona yazdırabilirler… Saat 09.30'da hareket inşallah. Başarılar”

“Müracaat çok olursa otobüs sayısı artabilir... Taraftar grupları toplu müracaat edebilir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.