Galatasaray'dan milli maçlar arasında hazırlık maçı

Milli maçlar dolayısıyla bu hafta Spor Toto Süper Lig'de maç oynanmamasından dolayı Galatasaray 10 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da Yunan ekibi Panthrakikos ile hazırlık maçı yapacak.

Galatasaray'dan milli maçlar arasında hazırlık maçı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Milli maçlar dolayısıyla bu hafta Spor Toto Süper Lig'de maç oynanmamasından dolayı Galatasaray10 Ekim Cumartesi günü hazırlık maçı yapacak. Yunanistan ekibi olan Panthrakikos ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray'da milli takımlara katılmayan oyuncular görev alacak.



Sezon içerisinde fazla forma şansı bulamayan oyuncuları değerlendirecek olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, oyunculara forma şansı vererek, onları teknik ve kondisyon açısından değerlendirecek. 

Klübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, 10 Ekim Cumartesi günü 6.500 kişi kapasitesine sahip Gümülcine şehrinde bulunan belediye stadında oynanacak mücadele, saat 18.30’da başlayacak.



Galatasaray'ın karşılaşacağı takım olan Panthrakikos, Yunanistan'ın Gümülcine şehrinde bulunan ve 1963 yılında kurulan futbol kulübüdür. Yunan Süper Lig'ine  2011-12 sezonunda yükselmiştir. Şuan Yunan Süper Lig'inde son sırada bulunan takım, oynadığı 6 maç sonunda 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 16. sırada yer almaktadır.

Maç: Panthrakikos - Galatasaray

Tarih: 10.10.2015

Saat: 18.30

Yer: Gümülcine Belediye Stadı

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.