Galatasaray yönetimi şaşırdı, o biletlere yüzde 1000 zam

Galatasaray'da basketbol kombine biletleri taraftarı çıldırttı. Gelecek sezon Euroleage'de mücadele edecek Galatasaray'ın kombine biletlerine yapılan yüzde 1000 zam taraftarı çıldırttı.

Galatasaray yönetimi şaşırdı, o biletlere yüzde 1000 zam
03 Mayıs 2016 Salı 15:35

Galatasaray yönetimi, Basketbol takımı Galatasaray Odeabank'ın Eurocup'ı kazanmasından sonra kombinelerde çok ilginç bir fiyat belirledi. Eurocup'ı kazanan Galatasaray'ın gelecek sezon Euroleage'de mücade edecek olmasını fırsat bilen yönetim, hemen bilet fiyatlarına astronomik zam yaptı. 

Basketbol şubesine yatırım yapmayan ve taraftardan gelecek para ile bütçe ayırmaya çalışan Galatasaray yönetimi, saha kenarından bulunan koltukların fiyatlarını adeta astronomik bir fiyata çekti. Court Side diye tabir edilen, saha kenarı biletlerine yüzde 1000 zam yapan yönetim, basketbol taraftarını adeta çıldırttı. Bu sezon 3500 TL'den satılan kombine fiyatları yüzde 1000 artarak, 35 bin TL'den satışa sunuldu. Taraftardan her fırsatta para toplamaya çalışan Galatasaray, 35 bin TL isteyerek taraftarı kızdırdı.

Gerek Futbol gerekse basketbol kombine bilet fiyatlarınlarında uçuk zamlara giden Galatasaray yönetimine tepki büyüyor. Her iki branşta kombine almak isteyen taraftarlar, yüksek fiyatlardan şikayetçi duruma gelmiş durumda.

Ergin Ataman'ın takımın Euroleage'de başarılı olması için en az 10 milyon dolar bütçe ayrılması gerektiğini söylemesi sonrası, yönetim hemen bilet fiyatlarına yüzde 1000 zam yaptı. Dünyanın en büyük basketbol organizasyonu NBA'da şampiyonluk yarışında olan Golden State Warriors'un bile saha kenarı kombine bilet fiyatları 6000 bin dolar gibi bir fiyattan satılıyor. 

Bakalım önümüzdeki günlerde bilet fiyatları ile ilgili açıklama veya indirim yapılacak mı, taraftar yönetimden bir açıklama bekliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.